За нас

Как мога да поръчам ?


За да поръчате артикул от velomasters.bg е необходимо да кликнете бутона "добави в количката", след което да следвате стъпките при попълване на Вашите данни за доставка. 
В случаи, че не Ви позволява да завършите поръчката - прегледайте дали не сте пропуснали да отбележите отметките за съгласяване с правата за ползване или дали не сте пропуснали някоя друга стъпка. 
Ако все още изпитвате затруденения може да направите вашата поръчка на тел. 0893 39 00 13


Кога ще пристигне поръчката ми?


Всички поръчки направени до 17:00 в делничните дни се обработват и изпращат на същия ден, като пристигат при Вас още на следващия! 

Поръчки направени в събота и неделя пристигат при Вас в понеделник или най-късно вторник! 

След обработването на всяка поръчка ще получите email с номера на товарителницата, с който може да проследите пратката си по всяко време на денонощието от този сайт: https://www.econt.com/services/track-shipment


Наличен ли е артикул в магазина ви в......?


За да проверите дали даден артикул е наличен в магазина ни в Русе или София може да попитате директно на посочените номера:
За Русе: 0893 39 00 13 
За София: 0893 32 1313


Кой размер рамка на велосипеда е подходяща за мен?


За да разберете наистина подходящия размер на рамка за Вас, както и на всички останали компоненти, за да елиминирате болката при карането и да си гарантирате максимален комфорт - препоръчваме да се възползвате от единствената услуга, която елиминира човешката грешка при "преценката" - ID Match Bike Fitting от Velomasters

За стандартен ориентир може да използвате следната схема:  
Размер M 43см - подходящ за 165 - 172см 
Размер L 48см- подходящ за 172 - 182см 
Размер XL 53см - подходящ за 182 - 192см 
Размер XXL 57см - подходящ за 192 - 200см


Velomasters.bg и Skatemasters.bg еднакви ли са ?


Да, www.skatemasters.bg произлиза от www.velomasters.bg и се управлява от същите момчета и момичета.

Направихме разделението през декември месец 2021, за да предоставим повече и по-добри продукти и услуги за децата, любители на BMX, бордове и тротинетки за трикове. Това ни даде възможност да обособим velomasters.bg, като магазин, който предлага висок клас велосипеди и аксесоари - насочени към любителите на колоезденето, които търсят най-доброто! 

Повече може да научите в секцията "За нас"