Байк фитингът се състои в това да се определи точният размер на велосипеда и правилният модел на седалката за Вас. Чрез него се нагласят точно закопчалките на педалите и височината на седалката. Машината за байк фитинг проверява и позицията, която заемате по време на каране и анализира хода на педалите, за да определи в кои области може да се подобрите. Нашите услуги отнемат от 1 минута до няколко часа – от прости, но добри съвети за размера на рамката, до детайлен анализ на цялостното Ви каране на велосипед.

Selle Italia ID Match Bike Lab


В желанието си да разработят перфектния байк-фит, Selle Italia и професор Лука Бартоли от Egroview се превърнаха в партньори, които създадоха своя собствена полу автоматизирана система за фитинг, известна като ID Match Bike Lab. Selle Italia и професор Бартоли премахват елемента на човешката грешка чрез използването на камера за 3D моделиране, за да се измери тялото на колоездача и да се определи с точност ъгъла, под който се движат ставите на велосипедиста. Двамата партньори подобряват байк-фитинга и в още едно отношение – поради факта, че целият процес по измерването е автоматизиран, цялостен фитинг отнесма само 30 минути, вместо обичайните два или три часа.

3D Сканиране

Използвайки 3D сканиране, тази машина може да определи с точност размерите на всеки един велосипедист. Изчисленията на симулатора се обновяват самостоятелно в реално време и софтуерът автоматично определя точките на ставите, установявайки ъглите на движение и скоростта, с която се променят.

Софтуер

Цялостното триизмерно сканиране на тялото подобрява точността на измерване и позволява анализирането на движението от три различни гледни точки. Софтуерът автоматично разпознава точките, в които са разположени ставите на тялото и определя дължината на крайниците на велосипедиста.

Не допуска грешки

Директната връзка между софтуера и програмата SmartBike позволява на системата самостоятелно да променя настройките по време на самото измерване. Това е първият научен автоматичен скенер и самонастройваща се байк-фитинг система в света. Базата от данни с над 300 различни марки и 10 000 продукта позволява правилен избор на перфектната рамка и аксесоари за Вашия велосипед.

За повече информация, цени на услугата и запитване - 089 332 1313
От 08.12.2021 до 31.12.2021г. за всяка поръчка на велотренажор ELITE ще получите ваучер за БЕЗПЛАТЕН байк фитинг!

Ваучерът ще бъде изпратен на email адреса, с който сте направили поръчката. 
Прочетох и се съгласявам с Условия за ползване.
Прочетох и се съгласявам с Правилата за поверителност.