-46%

Elite Qubo Fluid е домашен велотренажор с висок клас флуиден механизъм на съпротивление от италианската марка ELITE, който впечатлява с почти пълна съвместимост с планински и шосейни велосипеди 20-29 цола, възможност за интерактивно свързване посредством Misuro+.

Количество
Добавете аксесоар кърпа
Кърпа за тренировки Elite Zugaman
Добавете аксесоар постелка
Постелка за велотренажор Elite Training Mat 180x90см
Сгъваема постелка за велотренажор Elite Folding Mat 180x90см
Безплатна доставка
338 лв628 лв
Бърза поръчка
Цената е с ДДС
Изпрати запитване
Добави в любими

Купи на изплащане от Банка ДСК до 24 месеца с 0% лихва! Разбери повече ТУК!


Инструкции за свързване с My E-Training: към YouTube
Инструкции за свързване с Zwift: към YouTube


Това прави велотренажора подходящ, както за начинаещи колоездачи, които търсят здравословен начин да поддържат форма през студените зимни дни, така и за професионалисти, които имат нужда не само да запазят, но и да подобрят представянето си.


За разлика от обикновените велотренажори, тук данните от вашата тренировка за скорост, сила и ритъм могат да се изпращат посредством безжична връзка чрез ANT + и Bluetooth. За тази функционалност ще ви е необходим Сензор Elite Misuro +.

Възможност за отчитане на автоматичните нива на съпротивление посредством Сензор Elite Misuro + за скорост, сила и каданс.


  • Данните от скорост, каданс и сила могат да се споделят с всички съвместими устройства и приложения ( Zwift, Kinomap и др.)

  • Магнитно съпротивление с висока изходяща мощ и 8 степени (същото се използва и от World Tour отборите)


IOS и Android съвместимост:
- Ipad 3 или по-нова версия
- iPhone 4S или по-нова версия
- Ipod Touch 5th или по-нова версия
- Android 4.3 и Smart Ready Bluetooth

Съвместим велокомпютри - всички съвременни велокомпютри с  безжична ANT + и Bluetooth Smart технология, могат да се свързват с велотренажора и чрез тях да следите вашите данни.

Qubo рамка: Авангардният дизайн комбинира силата на стоманата с високотехнологичните предимства на съвременните пластмаси. Включва изключителната система CRONO Compass, която много точно симулира шосейното колоездене (тегло / мощност).

Безопасен и стабилен: бърз механизъм за закрепване на велосипеда. Стабилността е значително подобрена в сравнение с предходните версии, благодарение на по-широката повърхност и оптимизация на центъра на тежестта. Това предлага по-безопасни тренировки, дори при максимална скорост и усилия.


My E- Training приложение : 12 Месеца безплатно, без ограничение.
Един вълнуващ виртуален треньор, който пътува с теб каквaто и да е твоята дестинация. Управление на мощността, сърдечна честота, скорост, време и разстояние директно от вашия смартфон или таблет с My E-Training App.


My E-Training включва:

  • Базова тренировка: постоянни обучителни сесии, нива, предварително зададени програми.
  • Тренировъчен тест: тест за оценка, който ви помага да създавате едномесечни персонализирани вътрешни програми за обучение.
  • Карти за състезания:у частие в състезания по целия свят с Google Maps.
  • Множество потребители: приложението позволява ползването от няколко потребители на едно и също устройство.
  • По-лесно създаване на програма за обучение: Изцяло новия графичен редактор позволява по-лесното използване на програмата.
  • Видео плейлист: създавате видео плейлист от обучения на устройството.
  • Споделяне на резултати: за проследяване на ефективността с течение на времето, данните за обучение могат да бъдат запазени, изнесени (CSV - разделени със запетая стойности, формат Strava Tcx ) или споделени в социалните мрежи.

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.