Магнитен велотренажор Elite Novo Force

Elite

Купи на изплащане от Банка ДСК до 24 месеца с 0% лихва! Разбери повече ТУК!


Elite Novo Force е компактен велотренажор с магнитно съпротивление, който е перфектен за любители на колоезденето, които искат да запазят добрата форма през зимата, без да дават голяма сума пари. 
 
При необходимост Novo Force позволява интерактивно свързване с приложения като My E- Training със сензора Misuro B+, който разчита скорост и каданс.

С този тренажор получавате комфорт и ефективност при вашите тренировки, благодарение на висококачествените материали и иновативния дизайн на рамката, която осигурява перфектна стабилност при висока скорост и максимални усилия.

Безплатна доставка
400 лв
или
Цената е с ДДС
Изпрати запитване
Добави в любими

Инструкции за свързване с Elite My E-Training: към YouTube

Elite Novo Force
позволява пълна съвместимост с всички шосейни и планински велосипеди между 24 и 29 цола, което го прави един от най-разпространените класически велотренажори на ELITE.  

Съвместими са всички велосипеди с 5мм quick release и 130-135 x 5 mm QR оси, както и 135x10mm | 135x12mm 142X12mm 148x12mm​, като разполагаме и с налични адаптери. 

  • Novo Force е с нова рамка с интеграция на стомана и пластмасови материали с високо качество, гарантира максимална стабилност при високи скорости или максимални усилия, благодарение на абсорбиращата структура на рамката, като овдигането на велосипеда е ограничено до минимум.

  • Бързо фиксираща система
     : велосипедът може да се фиксира и освободи с едно бързо действие.

  • Нова система за регулиране
    , която позволява адекватно и постоянно съпротивление между ролката и гумата.
  • 30 мм диаметър elastogel валяк.
  • Валякът се сгъва лесно и е удачен за лесно транспортиране и съхранение, когато не се използва.

  • Тегло: 7кг

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.