-20%

Велотренажор Elite Arion Mag

Elite

Elite Arion Mag е смарт ролков велотренажор с иновативна вградена система за съпротивление, който е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали колоездачи, които желаят да запазят и дори да подобрят формата си през студените месеци. 

За разлика от своя предшественик "Elite Arion" този модел разполага с възможност за свързване с приложението My E-Training чрез вашия телефон посредством вградени ANT+ и Bluetooth сензори. 

Elite Arion Mag разполага с три нива на инерционно съпротивление, които осигуряват лесен преход от леко разгряване или възстановяване, до ниско и високо съпротивление за по-тежки тренировки.

Безплатна доставка
568 лв709 лв
или
Поръчка по телефона
В цената има включен данък на стойност 95 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Само при нас с покупката на велотренажора получавате и 1 месец гратисен период на My E- Training приложението, в което може да следите данни от всякакъв тип за своята тренировъчна сесия - изминато разстояние, средна скорост, калории и др.

  • Рамката на този модел е термопластична - много лека и ултра здрава.
  • Ролките с параболична форма за повишена безопасност, които помагат да се поддържа перфектно моторът в оста. Те са изработени от много издръжлив материал и осигуряват възможност за бързи скорости при ниско ниво на шум;

  • Тренажорът разполага и с вградено стъпало за лесно качване и слизане от велосипеда.

  • Arion Mag е компактен и се сгъва лесно - само с едно движение. Съвместимостим е с шосейни велосипеди и MTB
  • Подходящ и за опитни колоездачи, които искат максимума от своите тренировъчни сесии на закрито. 

Съвместим с приложението My E-Training в комбинация с ANT + или Bluetooth сензори. Приложението е достъпно за всички смарт телефони с iOS и Android.

В комплекта е включен достъп до приложението за My E-Training за 1 месец.

Отзиви за продукта

Добави коментар

Подобни продукти