-48%

Elite Arion Mag е интерактивен велотренажор с иновативна вградена система за съпротивление, който е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали колоездачи, които желаят да запазят и дори да подобрят формата си през студените месеци.

Количество
Добавете аксесоар кърпа
Кърпа за тренировки Elite Zugaman
Добавете аксесоар постелка
Постелка за велотренажор Elite Training Mat 180x90см
Сгъваема постелка за велотренажор Elite Folding Mat 180x90см
Безплатна доставка
365 лв699 лв
Бърза поръчка
Цената е с ДДС
Изпрати запитване
Добави в любими
Купи на изплащане от Банка ДСК до 24 месеца с 0% лихва! Разбери повече ТУК!

Инструкции за свързване с Elite My- E Training: към YouTube
Инструкции за свързване с Zwift: към YouTube


За разлика от своя предшественик "Elite Arion" този модел разполага с възможност за свързване с приложението My E-Training чрез вашия телефон посредством вградени ANT+ и Bluetooth сензори. 


Elite Arion Mag е ролков велотренажор, който разполага с три нива на инерционно съпротивление, които осигуряват лесен преход от леко разгряване или възстановяване, до ниско и високо съпротивление за по-тежки тренировки.

 Заедно с велотренажора получавате и 1 месец гратисен период на My E- Training приложението, в което може да следите данни от всякакъв тип за своята тренировъчна сесия - изминато разстояние, средна скорост, калории и др.


  • Рамката на този домашен велотренажор е термопластична - много лека и ултра здрава.
  • Ролките с параболична форма за повишена безопасност помагат да се поддържа перфектно моторът в оста. Те са изработени от много издръжлив материал и осигуряват възможност за бързи скорости при ниско ниво на шум. Допълнителната здравина и издръжливост го правят особено подходящ за сериозно, ежедневно каране, като при професионални колоездачни клубове или от няколко човека в семейството. 

  • Велотренажорът разполага и с вградено стъпало за лесно качване и слизане от велосипеда. Екстра, която е изключително приятна и улеснява ползването на велотренажора, особено ако досега не сте карали такъв. 

  • Arion Mag е компактен и се сгъва лесно - само с едно движение. Съвместимостим е с шосейни велосипеди и MTB
  • Подходящ и за опитни колоездачи, които искат максимума от своите тренировъчни сесии на закрито. 

Съвместим с приложението My E-Training в комбинация с ANT + или Bluetooth сензори. Приложението е достъпно за всички смарт телефони с iOS и Android.

В комплекта е включен достъп до приложението за My E-Training за 1 месец.

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.