-25%

Седалка за велосипед Selle Italia Drake FEC AM

Selle Italia

Selle Italia Drake FEC AM е лека и удобна седалка подходяща за градски велосипеди.

Гарантира удобство и свобода на придвижване с любимия велосипед в града и едновременно дава възможност да се насладите на по-дълги вело-разходки.

30 лв40 лв
Цената е с ДДС
Изпрати запитване
Добави в любими

Спецификации:
Здрава и удобна

Изключително здравата структура на термопластичния слой на седалката за велосипед е конструиран така че да позволи правилното и естествено движение на тазовите кости докато карате колело. Подложката на седлото е изработена от еластомер, който я прави по-гъвкава и намалява вибрациите при колоездене, осигурявайки ви максимален комфорт.

Дишаща конструкция

Мрежестата и дишаща структура на седалката за велосипед ви осигурява вентилация по време на каране на колело дори в най-горещите летни дни.

Водоустойчива структура

Полипропиленовите влакна, от които е изработена седалката, я правят напълно водоустойчива като същевременно й придават изключителна здравина и устойчивост.

Дизайн

Уникалният минималистичен дизайн на седалката ще придаде неповторим стил на любимото ви колело.

Висококачествените материали, от които е направена седалката, гарантират запазване на цветовете през целия експлоатационен период.

За да бъде наистина неповторимо вело преживяването ви, седалката е изработена от материал с лек и деликатен аромат на лавандула, който да събуди сетивата ви.

Изключително лека

Благодарение на своята полипропиленова структура седалката е изключително лека и тежи едва 360 г.

100% рециклируема

С мисъл и грижа за бъдещето и природата седалката е изработена от 100% рециклируеми материали.

Седалката не съдържа токсични и други опасни вещества за здравето и околната среда.

Съвместимост

Седалката е съвместима е с всички колчета за седалки с релси.

Удобна позиция на седлото за велосипед

Оптималното положение на седлото за велосипед изисква грижа и внимание. За постигане на максимален комфорт при каране на колело седалката може да бъде настроена, чрез регулиране на позицията напред, назад и ъгъла на наклона.

Произведена в Италия

Седалката Net Black Mauna Kea е произведена в Италия от една от най-старите фабрики за седалки в света - Selle Italia. Основана през далечната 1897 година, тя е специализирана в производството на спортни седалки за велосипеди, като нейните иновации в конструкцията, технологията и материалите й отреждат приза за най-уважавана и разпознаваема марка в цял свят.

VeloMasters е официален представител на Selle Italia за България. Изключително сме горди и щастливи, че можем да ви предложим едни от най-добрите седалки за велосипеди в света.


СТИЛ: Градско колоездене

ШИРИНА: 168 мм

ДЪЛЖИНА: 275 мм

ПОЛ: подходяща за мъже и жени (унисекс)

ТЕГЛО: 360 гр

ГАРАНЦИЯ: 24 месеца

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Selle Italia, Италия

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.