Вътрешна гума за велосипед Continental Tour 28 (700C) AV40мм

Continental

Стандартна гума за велосипед с автомобилен вентил с дължина 40мм. 

Размер на гумата
8 лв
Цената е с ДДС
Изпрати запитване
Добави в любими

Спецификации:

Употреба: Трекинг/кросбайк

Размери: 28 x 1,5 до 28 x 1,75

ETRTO: 32-622 до 47-622

Клапан: SV

Дължина на клапана: 42 мм

Цвят: черен

Тегло: 170гр


Технология на велосипедни тръби ContiTube

Технологията на тръби за велосипеди ContiTube ви улеснява в намирането на идеалната тръба за вашите изисквания за колоездене. Удобната за потребителя система за тръби е подходяща за всякакъв размер, дължина, дизайн, тип клапан и е идеална за всеки размер на гумите и повод за каране. Различните типове тръби могат да повлияят на характеристиките на управление на вашите гуми:

-Стандартната тръба (в категориите Race, Tour и MTB), налична във всички размери, е най-добрият избор за ежедневно колоездене.

-Леките и свръхзвукови разновидности дават на състезателите възможност за по-ниско въртящо се тегло, следователно увеличаване на скоростта. Олекотените тръби имат по-ниска дебелина и затова е наложително да се поддържа налягането, за да се предотврати рискът от прищипване.

-За безгрижно колоездене се препоръчва тръбата Hermetic Plus. Подобрената му формула е по-лека и по-компактна, което я прави много устойчива на пробиване в присъствието на по-високи количества бутил и по-голяма дебелина на стената. Тъй като задържа въздуха по-дълго, той е предпочитан сред агенциите за велосипеди под наем.

-Тръбите Freeride и Downhill са особено здрави и обемисти. Допълнителната им дебелина на стената ефективно предпазва от пробиване.Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.