Видео
-30%

Външна гума за шосеен велосипед Pirelli P Zero Velo 23-622

Pirelli

Висок клас гума за шосейно колело, която не прави компромис откъм сцепление, благодарение специалната смес, от която Pirelli правят каучука. 

В зависимост от предназначението, нивото на колоездача и неговите нужди, Pirelli предлагат гуми създадени на базата на десетки години опит в света на колоезденето и мотокроса.

Размер на гумата
Безплатна доставка
62 лв88 лв
Цената е с ДДС
Изпрати запитване
Добави в любими

Спецификации:

-Триатлон, състезание

 • -Сухо и Мокро време
 • -23-622 Клинчер (сгъваема)
 • -Max 7.7 Bar
 • -127 TPI
 • -195 гр.

 • Произведена във Франция

Благодарение на професионалния и дългогодишен опит на Пирели в моторните спортове, компанията създаде нова клинчер гума, която положи основите на нови стандарти в колоезденето. Създадена с Pirelli’s SmartNET Silica® технология, която осигурява несравнимо сцепление в сухо и мокро време, несравними нива на протекция и износване. Не се налага вече да избирате между гума с отлично сцепление и такава, която се износва по-бавно, защото Pirelli P Zero Velo Ви осигурява и двете.

FGD (Functional Groove Design): Технологията предоставя уникален дизайн, където каналите за отвеждане на водата са в центъра на гумата. Дълбочината на каналите е прогресивна и нараства от външната към вътрешната част на гумата за да ви даде вдъхновяваща увереност при каране. Патентованата технлогия на Пирели ви осигурява комфорт и производителност в сухо и мокро време.

SmartNET Silica: Патентованият компаунд на Пирели превъзхожда във всяко отношение. Със своята уникална формула, която е разработена през годините чрез опита си в моторните спортове, SmartNET Silica осигурява на колоездача несравнимо усещане. Тази каучукова смес предоставя ниско съпротивление, подобрено сцепление за мокро и сухо време, дълъг пробег, високо ниво на протекция и ниско тегло.

ICS (Ideal Contour Shaping): Технологията спомага за оптимизирането на стабилността. Благодарение на софтуер и физически изпитания се правят анализи, които помагат за подобряване на управлението при спускания, влизане в завой и прави скоростни отсечки.

Спецификации

 • Размер на гума
  28 цола
 • Предназначение
  За шосеен велосипед

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.

Подобни продукти

Външна гума за велосипед CONTINENTAL 27.5 x 2.60 / 65...
Външна гума за велосипед CONTINENTAL 27.5 x 2.60 / 65...
50 лв