Видео

Шосейна гума Pirelli P Zero Velo 23-622

Pirelli
Безплатна доставка
88 лв
Поръчка по телефона
В цената има включен данък на стойност 15 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими

Спецификации:

Триатлон, Критериум, Състезание

  • Сухо и Мокро време
  • 23-622 Клинчер (сгъваема)
  • Слой от арамидни влакна за протекция
  • Max 7.7 Bar
  • 127 TPI
  • 195 гр.
  • Произведена във Франция

Благодарение на професионалния и дългогодишен опит на Пирели в моторните спортове, компанията създаде нова клинчер гума, която положи основите на нови стандарти в колоезденето. Създадена с Pirelli’s SmartNET Silica® технология, която осигурява несравнимо сцепление в сухо и мокро време, несравними нива на протекция и износване. Не се налага вече да избирате между гума с отлично сцепление и такава, която се износва по-бавно, защото Pirelli P Zero Velo Ви осигурява и двете.

FGD (Functional Groove Design): Технологията предоставя уникален дизайн, където каналите за отвеждане на водата са в центъра на гумата. Дълбочината на каналите е прогресивна и нараства от външната към вътрешната част на гумата за да ви даде вдъхновяваща увереност при каране. Патентованата технлогия на Пирели ви осигурява комфорт и производителност в сухо и мокро време.

SmartNET Silica: Патентованият компаунд на Пирели превъзхожда във всяко отношение. Със своята уникална формула, която е разработена през годините чрез опита си в моторните спортове, SmartNET Silica осигурява на колоездача несравнимо усещане. Тази каучукова смес предоставя ниско съпротивление, подобрено сцепление за мокро и сухо време, дълъг пробег, високо ниво на протекция и ниско тегло.

ICS (Ideal Contour Shaping): Технологията спомага за оптимизирането на стабилността. Благодарение на софтуер и физически изпитания се правят анализи, които помагат за подобряване на управлението при спускания, влизане в завой и прави скоростни отсечки.

Отзиви за продукта

Добави коментар