Външна гума за велосипед Tioga Psycho Genius 26 / 27.5 цола

Tioga

Дизайнерите на гуми на Tioga започнаха да работят върху първоначалната концепция за Psycho Genius през пролетта на 2009 г. и според съобщенията гумата премина през осем кръга на компютърно моделиране и последващо тестване на прототипи, преди да започне да се произвежда през август 2010 г.

Размер на гумата
Безплатна доставка
100 лв
Цената е с ДДС
Изпрати запитване
Добави в любими

Спецификации:

-Synergy двукомпонентна гума

-Каучук Mag 60 на Tioga

-Размери: 26 x 1.95", 27.5 x 2.30

-Тегло: 750 грама


Наука за гумите Tioga

Еволюцията на Psycho Genius беше методична, като дизайнери направиха промени в разстоянието между грайферите, формата, ориентацията и височината, последвано от редица тестове с гумена смес. Резултатът от научния подход на Tioga използва класическия дизайн от оригиналната гума Psycho на Tioga и го комбинира с оригинален (или „футуристичен“, ако желаете) централен протектор и корпус с голям обем, за да произведе гума с акцент върху сцеплението. Централните AI грайфери (AI' е съкращение от изкуствен интелект) използват широки изрезки, които имат за цел да позволят на протектора да се огъва и променя формата си, докато гумата се търкаля по пътеката. Psycho Genius е изградена въз основа на технологията за корпус MAG60 на Tioga. 


Нов подход към двукомпонентен протектор

Дизайнерите на Tioga са използвали двукомпонентен каучук - Synergy Dual Compound при създаването на Psycho Genius, въпреки че го направиха по начин, който се противопоставя на това, което повечето други производители на гуми правят. Вместо да използва по-твърда смес в центъра на гумата и по-мека смес за външните грайфери, Psycho Genius се състои от по-мека смесена гума (Motion360) за AI грайферите, които облицоват центъра на гумата и по-твърда смес гума на грайферите, които вървят от външната страна на гумата (High Energy, 70a). По-мекото съединение Motion360 позволява на AI грайферите на Psycho Genius да се придържат към земята и да предлагат страхотно сцепление при множество условия. По-твърдата, високоенергийна смес е предназначена да осигури опора и твърдост, за да насърчи агресивното каране.

Спецификации

  • Размер на гума
    26 цола
  • Предназначение
    За планински велосипед

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.

Подобни продукти

Външна гума за планински велосипед Pirelli Scorpion E-MTB RВъншна гума за планински велосипед Pirelli Scorpion E-MTB R
Външна гума за планински велосипед Pirelli Scorpion E-MTB R
81 лв115 лв