Външна гума за шосеен велосипед Pirelli P ZERO Velo TUB Tubular Tire 25-622

Pirelli

P ZERO™ Velo Tub е резултат от няколко месеца интензивна разработка на отдела за изследвания и разработки на Pirelli, с велосипедисти и механици World Tour PRO и стотици други хора, които отговарят за създаването на тази уникална гума.

Всички елементи на окончателната версия на P ZERO™ Velo Tub са тествани, модифицирани и настроени с цел максимална скорост и сцепление.

Изпрати запитване
Добави в любими

P ZERO™ Velo Tub е готова за състезание, идеална както за Granfondo, така и за по-къси състезания с високи темпове, като същевременно е солидна и надеждна гума за ежедневно каране.


Характеристика:

-Сцепление от световна класа

-Най-новата тръбна технология

-Одобрен от състезателите и механиците на World Tour PRO

-Състезателно усещане и скорост

-48 мм RVC клапан


Протектор:

Протекторът и профилът на P ZERO™ Velo Tub са проектирани изключително добре, като в тях е включен богатия опит на Pirelli в моторните спортове. В средата на протектора са поставени малки канали, за да се намали съпротивлението при търкаляне, докато дизайнът на външната част предлага комфорт, при наклон в завои с висока скорост.

Благодарение на технологиите ICS и FGD, дизайнът на протектора гарантира невиждано досега колоездене.


Каучукова смес:

P ZERO™ Velo Tub разполага с високоефективна каучукова смес, която е специално разработена, за да увеличи максимално ефективността на управлението и сцеплението както на сухи, така и на мокри пътища. Тази специална смес е разработена специално за състезания, при които сцеплението и управлението никога не трябва да правят компромис със скоростта и прецизността в завоите.


Вътрешна гума:

P ZERO™ Velo Tub разполага с оптимизирана вътрешна тръба от латекс за по-ниско съпротивление при търкаляне и по-висока защита от пробиване. Размерът и дебелината са оптимизирани и осигуряват по-добро задържане на въздуха и намалено разтягане за още по-добра защита от пробиване.


Употреба: Пътен велосипед, Тренировъчен, Състезателен

Размер на колелото: 28" (29") (622 мм)

Тип гуми: Тръбна

Плътност на гумата: 320 TPI/EPI

Ширина на гумата: 25 мм

Година: 2020 г.

Тегло: 300 г


Спецификации

  • Размер на гума
    28 цола
  • Предназначение
    За шосеен велосипед

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.