Видео
-30%

Външна гума за шосеен велосипед Pirelli P ZERO Velo 4S Folding Tire 23-25-28-622

Pirelli

Лошо време? Ниски температури? Ето 4S в неговата стихия.


С подобрено сцепление при мокра настилка и оптимизирана защита от пробиване, тази гума осигурява ненадминато представяне при лошо време. Уникалният му профилен дизайн елиминира водата и по този начин гарантира максимална безопасност при колоездене, дори при най-неблагоприятните метеорологични условия. Мокро или сухо, 4S приема всяко предизвикателство.

Размер на гумата
Безплатна доставка
64 лв92 лв
Цената е с ДДС
Изпрати запитване
Добави в любими

СМАРТ ТЕХНОЛОГИЯ, ПРЕМИУМ ИЗПЪЛНЕНИЕ

Технологията на Pirelli отдавна е стандарт в света на спорта. P Zero™ Velo внася типичната италианска страст на Pirelli към дизайна и инженерството в колоезденето. Насладете се на иновативната технология, които правят тези гуми абсолютно уникални.


SMARTNET SILICA®

Smartnet Silica ® е патентована топ технология. Уникалната формула на това съединение, която е разработена през годините от опита в моторния спорт, предлага на велосипедистите изживяване без компромис: ниско съпротивление, с оптимално сцепление при мокра настилка, максимално сцепление въпреки напрежението при движение, висока защита от пробиване въпреки ниското тегло. Уникалните силициеви частици - удължени вместо сферични - гарантират изключително ниско съпротивление при търкаляне, като се образуват в надлъжна посока, вместо да образуват хаотична структура. Те предлагат най-добрата адхезия на мокра повърхност поради оптималната си химическа съвместимост с мокър асфалт. Те гарантират изключителна безопасност и производителност, като се свързват с други компоненти на съединението, за да образуват здрава мрежа. Накратко, SmartNET Silica® осигурява несравнимо изживяване при колоездене.


FGD – ФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЙН

Дизайна на гумите е преоткрит. Доставя това, от което се нуждаете, когато имате нужда от него. За фина настройка на профилите на гумите на P Zero ™ и P Zero ™ Velo 4S (моделът TT е чисто гладък), Pirelli използва дизайна на каналите, вдъхновен от моторните спортове. Моделът на профила, който има не само естетическа функция е една от най-добрите SSP гуми (SuperSport клас от световната състезателна серия SuperBike) на Pirelli. Ъглите, напречните сечения и разстоянията на шарката на гумата са внимателно проучени, за да се оптимизират техните характеристики при оттичане на вода, сцепление на сухо и мокро, поведение при каране, поведение на реакция, както и комфорт при управление. Дизайна на гумата напомня светкавици и образува много остри ъгли в средата на протектора с подчертани странични отвори отстрани за оптимизирано оттичане на водата и плавно поведение при търкаляне, както и износване. В допълнение, дизайна на гумата има прогресивна дълбочина за подобрена издръжливост и оптимален контрол дори в екстремни завои. Протекторът на P Zero ™ Velo се състои от три различни секции: център- гладка повърхност за оптимално праволинейно движение, от двете страни на протектора има по-изразени зони за оптимално поведение на извивките, които преминават в полу- гладки ръбове за незабавна обратна връзка при крайния завой. Резултатът е оптимален контакт на гумите при всякакви условия на каране.


ICS – ИДЕАЛНО ОФОРМЯВАНЕ НА КОНТУРА

Благодарение на контура на гумата получавате по-добро управление и поведение при завой.

Pirelli използва технологията ICS (Ideal Contour Shaping), за да оптимизира контура и натрупването на новите велосипедни гуми P Zero™. Използването на CAD софтуер последван от научния метод на крайните елементи (FEM) е оптимизиране на проектните параметри. По този начин велосипедните гуми P Zero™ предлагат оптимален синтез на сцепление, стабилност при каране, както и поведение на реакция и контрол в различни ситуации (прави, наклони и завои).

Спецификации

  • Размер на гума
    28 цола
  • Предназначение
    За шосеен велосипед

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.

Подобни продукти

Външна гума за велосипед Venture 29 x 2.4
Външна гума за велосипед Venture 29 x 2.4
55 лв68 лв