Външна гума за шосеен велосипед Pirelli P ZERO Race TLR Folding Tire 26-622

Pirelli

Използвайки опит от състезанията World Tour, съчетан с постоянно желание за съвършенство, инженерите на Pirelli разработиха най-ефективната гума, създавана някога от емблематичната марка.

P ZERO™ Race TLR
е създадена, за да събере всички предимства на безкамерната технология. След три години, работейки с най-бързите състезатели на ниво World Tour, Pirelli проектира тази нова безкамерна гума с новата смес SmartEVO, за да предостави на своите професионални състезатели, както и на вас - най-добрата гума Pirelli, правена някога!

Изпрати запитване
Добави в любими

SmartEVO Compound

TechWall+ с най-доброто съотношение тегло/защита

Съвместимост на джантите, разработена по стандартите ETRTO и за модерни широки джанти

Разработен съвместно с екипите на World Tour Mitchelton-SCOTT & TREK


Технологии на гумата Pirelli P ZERO Race TLR

SmartEVO Compound

Новият SmartEVO Compound използва смес от 3 различни полимера, като всеки от тях подобрява гумата в различни аспекти. За да завърши този проект, Pirelli използва изключителния си опит, от над 100 години в моторния спорт, в допълнение на на огромния си колоезден опит, като винаги се представя на най-високо ниво.

Задълбочените на експертите по химия на бранда  дадоха възможност на Pirelli да усъвършенстват използването на трикомпонентна полимерна смес, за да гарантират „интелигентно“ поведение, което е в основата на изключителните свойства на SmartEVO Compound, което води до по-добро сцепление на сухо и мокро, като същевременно подобрява съпротивлението при търкаляне. Тези гуми на Pirelli осигуряват перфектна производителност за всички модерни пътни дисциплини и терени, от местни или световни състезания до епични приключения, при които климатът и пътните настилки изискват гуми, които се представят при всякакви обстоятелства.

TechWall+ Road

Нова технология на корпуса TLR с множество слоеве подсилване за осигуряване на превъзходна защита от пробиване в рамките на олекотена структурна рамка.


Спецификации:

Употреба: Road Bike, Training, Competition, Time Trial, Triathlon, Allroad / Gravel Road

Размер: 28" (29") (622mm)

Тип: Сгъваема, безкамерна

Налягане: 5-7.4 бара

Защита: TechWALL+Състав:SmartEVO

Тегло: 270 гр.


Спецификации

  • Размер на гума
    28 цола
  • Предназначение
    За шосеен велосипед

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.