-30%

Външна гума за планински велосипед Pirelli Scorpion XC Hard Terrain 29x2.20 Tyre Black Yellow

Pirelli

Pirelli представя Scorpion MTB: линия гуми, която елиминира климатичните промени!


Pirelli се разширява и до офроуд света и представя гама Scorpion MTB в Сицилия, първата си линия гуми, специално проектирана за планински велосипеди
Резултатът е линия гуми, която гарантира максимална ефективност във всеки размер и версия, независимо от метеорологичните условия.

Безплатна доставка
62 лв89 лв
Цената е с ДДС
Изпрати запитване
Добави в любими

Всеки размер се произвежда отделно

Големият опит, придобит от Pirelli в областта на мотокроса, е инвестиран в разработката на новите MTB гуми със специфични шарки на гумата, формата и височина на грайферите, разстояние, напречни връзки и ъгли. Всичко това е проучено за максимална ефективност на специфичните повърхности, по които карате. При проектирането на нови гуми инженерите на Pirelli трябваше да вземат предвид и много други променливи: от стила на каране на водача до най-новите разработки по отношение на профилите и размерите на джантите. Ето защо технологията на изработка на новия Scorpion MTB е различна за всеки размер на гумите. Комбинацията и взаимодействието на различни съединения, подсилвания, статични и динамични свойства на каучука, измервания и модели за различните терени: всичко това беше доста трудно техническо предизвикателство за Pirelli, но нищо не може да промени професионалния им подход! Те разработват всичките си продукти с оглед на специфичните нужди на клиентите. Новата гама на Scorpion MTB позволява на колоездача свободно да избира размер на гумите, който най-добре отговаря на техния стил на каране, без да се страхува от компромис с представянето.


Спецификации:

Scorpion H (Hard Terrain-Red) с нисък профил и компактно разстояние на протектора за бързо и уверено каране по всякакъв вид твърд терен, независимо дали е сух или мокър.

Сцепление: SmartGrip Compound за безкомпромисно сцепление върху сухи и мокри повърхности.

Защита: смес против скъсване на протектора за балансирана защита и най-добро представяне.

Употреба: MTB, Cross Country, Enduro, All-Mountainwheel

Размер: 29" (622mm)

Тип: Сгъваема гума

ETRTO: 55-622TPI:120TPI

Година на модела: 2020г.

тегло: 695гр.


Спецификации

  • Размер на гума
    29 цола
  • Предназначение
    За планински велосипед

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.

Подобни продукти

Външна гума за велосипед CONTINENTAL  27.5 x 2.60 / 65...
Външна гума за велосипед CONTINENTAL 27.5 x 2.60 / 65...
50 лв