-30%

Външна гума за планински велосипед Pirelli Scorpion S Lite MTB Folding Tire 29x2.40

Pirelli

Scorpion™ MTB Soft Terrain е гума за планински велосипед, предназначена за меки и нестабилни терени.

Тя разполага с дълбоки, широко разположени грайфери, предназначени да помогнат на колоездача, когато гумата потъва в меката пръст. 

Гарантира перфектно сцепление дори при висока скорост и резки завои. 

Безплатна доставка
62 лв89 лв
Цената е с ДДС
Изпрати запитване
Добави в любими

Използването на специалния SmartGRIP Compound гарантира повишена адаптивност и устойчивост , предлагайки повишено сцепление при всякакви метеорологични условия, независимо дали са сухи или мокри: най-добрият съюзник за вашето представяне извън пътя.


Спецификации:

Защита: Устойчива на разкъсване гумена смес с 120 tpi подсилване, за да предложи по-голяма защита срещу пробиване и рязане, без да се жертва ефективността.

Захват: Гумената смес SmartGRIP гарантира повишено сцепление върху мокри повърхности Времето вече не е проблем.

Управление: Формата на гумата е оптимизирана за модерни джанти, изработени от алуминий или карбон с широк вътрешен жлеб.

Гума: Scorpion™ MTB S се състои от грайфери, чиято височина и разстояние са проучени заедно с физичните и механичните свойства на гумената смес, за да предложи безкомпромисно представяне при променливи условия на лек и и труден терен. Добавянето на специфично оребрение помага да се поддържат грайферите, като се ограничава тяхната деформация и се насърчава отделянето на излишната кал при мокри условия.


Единична каучукова смес:

SmartGRIP е съединение, което използва авангардни постижения в химическата технология, за да постигне две типично противоположни характеристики при офроуд: механична устойчивост и перфектно сцепление. Тази смес е в състояние да постигне достатъчно високи нива на производителност, като да може да се използва за цялата дълбочина на гумата. Използването на единична гумена смес гарантира, че ефективността няма да намалее с увеличаване на износването, което обикновено е ключов дефект на многослойните смеси. Pirelli избира най-добрата гумена смес за всяка гума и всеки размер, без компромис между сцепление и управление при мокри и сухи условия.


Структура:

Структурата на гумите Scorpion™ MTB е оптимизирана въз основа стила на каране на крайния потребител и предназначението му. Различните комбинации от материал, плътност, дебелина и размер произвеждат гуми, които предлагат различни изживявания при каране, гарантиращи много високи нива сцепление при всякакъв вид терен. Tailor Development обобщават подхода на Pirelli, който се фокусира върху разработването и оптимизирането на характеристиките на гумите за всеки размер и версия, разработвайки ad-hoc решения за всяка една гума в каталога Scorpion™ MTB.

Спецификации

  • Размер на гума
    29 цола
  • Предназначение
    За планински велосипед

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.

Подобни продукти

Външна гума за велосипед CONTINENTAL  27.5 x 2.60 / 65...
Външна гума за велосипед CONTINENTAL 27.5 x 2.60 / 65...
50 лв