Видео
-30%

Външна гума за планински велосипед Pirelli Scorpion S Lite MTB Folding Tire 29x2.40

Pirelli

Scorpion™ MTB Soft Terrain е гума за планински велосипед, предназначена за меки и нестабилни терени.

Тя разполага с дълбоки, широко разположени грайфери, предназначени да помогнат на колоездача, когато гумата потъва в меките горски терени, като осигурява перфектна стабилност и сцепление независимо от метеорологичните условия.

Безплатна доставка
62 лв89 лв
Цената е с ДДС
Изпрати запитване
Добави в любими

Използването на специалния SmartGRIP Compound гарантира повишена адаптивност и същевременно устойчивост, предлагайки повишено сцепление при всякакви метеорологични условия, независимо дали са сухи или мокри: най-добрият съюзник за вашето представяне на пътя.


Защита: Устойчива на разкъсване гумена смес със 120 tpi подсилване на страните, за да предложи по-голяма защита срещу пробиване и рязане, без да се жертва ефективността.

Захват: Гумената смес SmartGRIP гарантира повишено сцепление върху мокри повърхности. Времето вече не е проблем.

Управление: Формата на гумата е оптимизирана за джанти, изработени от алуминий или карбон с широк вътрешен жлеб.

Затихване: 60 tpi TUBELESS READY Найлонов корпус, проектиран да гаси ударите и вибрациите и да направи карането с ниско налягане по-стабилно с по-широк отпечатък върху земята.

Протектор: Протекторът на Scorpion™ MTB S се състои от грайфери, чиято височина и разстояние са проучени заедно с физичните и механичните свойства на гумената смес, за да предложи безкомпромисно представяне принестабилни терени. Добавянето на специфично оребрение помага да се поддържат грайферите, като се ограничава тяхната деформация и се насърчава отделянето на излишната кал при мокри условия.


Единична каучукова смес

SmartGRIP е съединение, което използва постижения в химическата технология за постигане на две типично противоположни характеристики при офроуд: механична устойчивост и химическо сцепление. Тази смес е в състояние да постигне достатъчно високи нива на ефективност, за да може да се използва за цялата дълбочина на гумата,също приложена за създаване на протектора. Използването на единична гумена смес гарантира, че ефикасността няма да намалее с увеличаване на износването на протектора, което обикновено е ключов дефект на многослойните смеси. Pirelli избира най-добрата гумена смес за всеки протектор и всеки размер, без компромис между сцепление и управление при мокри и сухи условия.


Структура

Структурата на гумите Scorpion™ MTB е оптимизирана въз основа стила на каране на крайния потребител и предназначението му. Различните комбинации от материал, плътност, дебелина и размер произвеждат гуми, които предлагат различни изживявания при каране, гарантиращи много високи нива, сцепление и гладкост на всякакъв вид терен. Tailor Development обобщават подхода на Pirelli, който се фокусира върху разработването и оптимизирането на характеристиките на гумите за всеки размер и версия, разработвайки ad-hoc решения за всяка една гума в каталога Scorpion™ MTB.

Спецификации

  • Размер на гума
    29 цола
  • Предназначение
    За планински велосипед

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.

Подобни продукти

Външна гума за велосипед CONTINENTAL  27.5 x 2.60 / 65...
Външна гума за велосипед CONTINENTAL 27.5 x 2.60 / 65...
50 лв