Външна гума за планински велосипед Pirelli Scorpion MTB XC RC 29x2.20

Pirelli

Scorpion™ XC RC - гума, предназначена за състезателя, който търси най-доброто представяне във всички състезателни условия, като същевременно надхвърля своите граници!

Изпрати запитване
Добави в любими

Гамата Pirelli Scorpion™ MTB е родена от опита и ноу-хау на Pirelli в света на офроуд състезанията. Рали и мотокрос са неразделна част от ДНК на Pirelli и бяха отправна точка за изследванията и разработките, които завършиха със Scorpion™ MTB. Формата на грайферите е базирана на опита и технологията зад гамата Scorpion™ MX, която е била използвана във всяка състезателна писта по мотокрос и суперкрос в света, печелейки повече 65 световни титли.


  1. Каучуковата смес
    , използвана за гамата Scorpion™ MTB, е продукт на интензивни изследвания и разработки, които успяха да постигнат абсолютна производителност както при сухи, така и при мокри условия. Използването на ексклузивната смес SmartGRIP позволи на специалистите на Pirelli да оптимизират дизайна за всякакви метеорологични условия, като максимизират производителността на различните форми на грайферите, използвани за гамата Scorpion™ MTB.

Изборът на гума, коятонай-добре да отговаря на терена, върху който ще се използва планинският велосипед, позволява на човек да се насладите на абсолютна ефективност, както при мокри, така и при сухи условия.


С гамата на Pirelli Scorpion™ MTB смяната на гуми въз основа на метеорологичните условия вече не е необходима, човек трябва само да се съсредоточи върху терена.


Гамата Scorpion™ XC е проектирана да предлага висока скорост и представяне на сцепление в състезания по крос-кънтри. Лека гума, която се предлага във версия ProWall, така че винаги ще получавате най-добрата ефективност при спускане и абсолютното усещане за контрол при всякакви метеорологични условия.


Характеристика

Гумата Scorpion™ XC RC е проектирана съвместно със спортисти от XCO World Cup: централните грайфери предлагат минимално съпротивление при движение, докато по-високите странични позволяват бърз контрол в завоите.

Еластичен корпус от 120 Tpi и TLR за допълнителна стабилност и сцепление.


Single Compound: SmartGRIP Compound е усъвършенствана смес, разработена с помощта на опита в моторните спортове. Единствената смес осигуряваща постоянно високо сцепление както при мокри, така и при сухи условия, дори когато протекторът започне да се износва.


Технологии

SmartGRIP Compound

SmartGRIP е съединение, което използва постижения в химическата технология за постигане на две типично противоположни характеристики при офроуд: механична устойчивост и химическо сцепление. Тази смес е в състояние да постигне достатъчно високи нива на ефективност, за да може да се използва за цялата дълбочина на гумата. Използването на единична гумена смес гарантира, че ефикастността няма да намалее с увеличаване на износването , което обикновено е ключов дефект на многослойните смеси. Pirelli избира най-добрата гумена смес за всеки размер, без компромис между сцепление и управление при мокри и сухи условия.

ProWall

Технологията за укрепване на страничната стена ProWALL увеличава защитата от пробиване и подобрява манипулацията при ниско налягане.


Спецификации:

Употреба:MTB, Cross Country, Enduro, All-Mountainwheel

Размер: 29" (622mm)

Тип гуми: Сгъваема гума

ETRTO: 55-622TPI:120TPI

Защита от пробиване: Специална смес против скъсване

Година на модела: 2020г.

Тегло: 695g

Сцепление: SmartGrip Compound за безкомпромисно сцепление върху сухи и мокри повърхности.

Управление: проектирано за оптимална форма на широкопрофилни джанти.

Гъвкав 120 Tpi и TLR корпус за допълнителна стабилност и сцепление при всякакъв стил на каране с ниско налягане.

Защита: смес против скъсване на протектора плюс 120 Tpi подсилвания на страничните стени за допълнителна устойчивост на пробиване и рязане.


Спецификации

  • Размер на гума
    29 цола
  • Предназначение
    За планински велосипед

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.