Външна гума за планински велосипед Pirelli Scorpion MTB Mixed Terrain 29x2.20

Pirelli

Висококачествена външна гума за планински велосипед в стандартен размер от 29 x 2.20.

Изпрати запитване
Добави в любими

Само две години след пускането на пазара на гуми P Zero Velo, Pirelli навлиза на пазара за MTB със специална гама

Осем специалиста проведоха повече от 450 теста на различни повърхности и 40 сесии на запис на данни, като направиха измервания и монтираха над 800 прототипа и 7 различни измервания на джантите. Отделът за тестване на Pirelli надхвърли над 30 000 км и 95 000 м обща височинна разлика, наблягайки на новите Scorpion MTB на всички видове терени и при различни метеорологични условия.

Гуми за всякаква употреба и климатични условия


All Terrain Bike: с това име е роден първият планински велосипед в САЩ. С течение на времето концепцията за "всички терени" се измести в полза на силна класификация на типа велосипед. От XC, Enduro, Trail до DH и Free Ride: през годините всеки велосипед изисква все повече и повече специфични продукти и аксесоари, дори в областта на гумите. Днес световното внимание и тенденции се връщат към началото: опростяването. Днешните велосипеди са все по-способни и ефективни, както нагоре, така и надолу, което прави традиционните класификации остарели и измества фокуса върху стила на каране на колоездача вместо върху велосипеда, който той използва. В съответствие със своя подход, ориентиран към потребителите, Pirelli също се фокусира върху начина на каране и върху различните типове терен вместо върху механичното превозно средство. Основната цел беше да се създаде линия гуми, която да е подходяща за най-популярните типове терени. Трябваше да бъде разбираемо, ясно и просто: където простотата, както често се случва, когато достигне до същността, съдържа голяма сложност на разработката и високите технологии.


Всеки размер се произвежда отделно

Големият опит, придобит от Pirelli в областта на мотокроса, е инвестиран в разработката на новите MTB гуми: с шарки, форма и височина на грайферит за максимална ефективност на специфичните повърхности, по които карате. При проектирането на нови гуми инженерите на Pirelli трябваше да вземат предвид и много други променливи: от стила на каране на водача ,до най-новите разработки по отношение на протекторите и размерите на джантите. Ето защо технологията на изработка на новия Scorpion MTB е различна за всеки размер на гумите. Комбинацията и взаимодействието на различни съединения, подсилвания, статични и динамични свойства на каучука, измервания и модели за различните терени: всичко това беше доста трудно техническо предизвикателство за Pirelli, но нищо не може да промени професионалния им подход! Те разработват всичките си продукти с оглед на специфичните нужди на клиентите. Новата гама на Scorpion MTB позволява на ездача свободно да избира размер на гумите, който най-добре отговаря на техния стил на каране, без да се страхува от компромис с представянето.

Спецификации

  • Размер на гума
    29 цола
  • Предназначение
    За планински велосипед

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.