-38%

Задна светлина Pyro

Spanninga
Избери цвят
10 лв16 лв
Цената е с ДДС
Изпрати запитване
Добави в любими

Общо описание на продукта:

 • Тегло - 25 гр.
 • Източник на светлина - 1 LED
 • Захранване - Батерии 2 х AAA 1.5V
 • Време на работа - 20 часа (145 часа мигащ режим)

 

  Компактен, удобен и в същото време много мощен! Pyro е една от най-малките задни светлини в продуктовата гама на Spanninga и предлага интелигентно решение за задната видимост на Вашия велосипед. Pyro е изключително лек и лесен за монтиране,без никакъв инструмент. Вие просто трябва да използвате включената гумена каишка за монтиране на задната светлина върху тръбата на своя велосипед. Можете също така лесно да сваляте Pyro от велосипеда си и да го поставите в чантата или джоба си за да избегнете евентуална кражба.

  Технология.
  Добре интегрираният и проектиран бутон на гърба на Pyro го прави много удобен и предотвратява инцидентното му включване. Не е нужно да натискате бутона с пръстите си. За да бъде включена светлината е достатъчно да я натисните леко върху тръбата, на която е фиксирана. Pyro е налична в 2 версии: с батерия и USB презареждаща. Бързото зареждане от 2 часа и време за експлоатация от 8 часа (USB версия) или 20 часа работен режим (на батерия) уверява, че ще разполагате със светлина, винаги когато Ви е необходимо. Удобният индикатор за изтощена батерия Ви информира, когато е необходимо да заредите или смените батериите.

  Универсален
  Гумената каишка на Pyro я прави универсална задна светлина. Каишката може да бъде използвана за поставяне на тръби с диаметър от 19 до 31,8 мм. Благодарение на компактният си дизайн, Pyro пасва на всеки тип велосипед - от спортен до градски. Освен това Pyro има много полезна вградена щипка на гърба си, което я прави лесна за защипване на вашите дрехи или чанта.

  Индикатор за изтощена батерия
  Водоустойчива

  Отзиви за продукта

  Добави коментар

  Оценете продукта

  Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.