Велокомпютър Garmin Edge 1030 Bundle

Garmin
Безплатна доставка
1,330 лв
или
Поръчка по телефона
В цената има включен данък на стойност 222 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими

Велокомпютър Garmin Edge 1030 Bundle

GPS велосипеден компютър с навигация и свързани функции

 • 3,5 " компютър за велосипеди с подробни функции за навигиране, ефективност и колоездачни известия
 • Trendline ™ популярни маршрути използват милиони километри от Garmin Connect ™ данни, за да покаже най-добрите маршрути на и извън пътя
 • Предварително заредената Garmin Cycle карта предоставя направления за навигация и нови навигационни сигнали
 • Новите rider-to-rider съобщения1 ви позволяват да поддържате връзка с другите велосипедисти във вашата група
 • Предизвикайте себе си всеки път когато се качите на велосипеда с наскоро актуализираната предварително заредена функция на Strava Live Segments
 • Живот на батерията: до 20 часа2, с опиця за увеличаване до 40 часа с допълнителния Garmin Charge ™ комплект

  Карайте по-дълго и по-бързо с Edge® 1030 GPS вело компютъра. Той разполага с Trendline ™ популярни маршрути, използвайки милиарди километри от Garmin Connect данни за каране, за да ви покаже най-добрите маршрути на иизвън пътя. Освен това предлага изпращане на съобщения и възможността да се състезават с Strava live сегменти и свързани функции, които включват пълна съвместимост с Varia продуктите.

   

  Създайте най-добрия център за колоездене

  Edge 1030 включва най-новите инструменти за навигация и е съвместим с нашата широка гама от аксесоари за велосипеди, които ви позволяват да измерите основните аспекти на вашето представяне. Също така работи с добавки за повишаване на осведомеността, които могат да спомогнат за създаването на по-безопасно каране. Можете да изградите перфектната си мрежа за колоездене с Garmin и всичко започва с Edge.

   

   

   

   

   

   

   

  Популярни маршрута

  От създаването на онлайн общността Garmin Connect ™, велосипедистите са качили милиони километри от данните. Време е тези данни да се използват за добро с Trendline популярната технологията за маршрутизиране. Когато Edge 1030 генерира пътуване за вас, той намира най-добрия маршрут - избирайки от пътищата (и пътеките), по които най-много са пътували колегите ви. Можете и да изпозлвате усъвършенствания и преустроен Course Creator в Garmin Connect, за да генерирате допълнителни маршрути, подходящи за велосипедисти, базирани на данни за популярността.

   

   

   

   

   

   

   

  Навигиране с Garmin Cycle Map

  Garmin е вашият водач, независимо дали искате да карате по пътя или извън него. Велосипедния компютър Edge 1030 е снабден с Garmin Cycle Map и включва завой по завой навигиране и нови навигационни сигнали, които ви уведомяват за предстоящи резки завои. Докато карате, може да получавате данните за надморската височина, преглеждате точките на интерес и търсете адреси. Round-trip routing дори ще генерира маршрут за вас. Просто кажете на Edge 1030 разстояние и начална посока и ще ви даде възможност да изберете до 3 маршрута. И разбира се е достатъчно умен, за да ви върне към маршрута, ако се отклоните от него. Когато планирате дълги разстояния, можете да разчитате на своя Edge 1030. Той притежава до 20 часа заряд и с новия комплект Garmin Charge можете да удължите приключението си.

   

   

   

   

   

  Rider to Rider съобщения

  Не е нужно да се докосвате до телефона или да се притеснявате за колегите си, когато те се движат напред или изостават. Съобщенията "Rider-to-Rider" ви позволяват да изпращате предварително записани бележки от Edge 1030 към Edge. Нека приятелите ви да знаят дали ще успеете да наваксате след няколко минути или ако трябва да продължат без вас. Ако имате мека гума или имате нужда от съдействие, можете да изпратите съобщение до вашите колеги свързани с GroupTrack3, за да ви намерят.

   

   

   

   

   

   

   

  Смарт свързаност

  Edge 1030 ви държи във връзка и по други начини. Отговорете на пропуснати обаждания или съобщения с предварително записани съобщения4, като например "ще се прибера скоро". Дайте на приятелите и семейството си, дори на вашите колеги, спокойствие, като им позволите да следват вашето каране в реално време с LiveTrack и GroupTrack. Възползвайте се от автоматичните качвания в Garmin Connect, изтеглете безплатни приложения и уиджети от Connect IQ ™ магазина и дори се свържете с Wi-Fi® за лесно обновяване на софтуера на устройството.

   

   

   

   

   

   

   

  Карайте се с увереност

  Edge 1030 работи с нашето ново in-line монтажно, което държи  устройството ви в съответствие с ръкохватките, а не над тях. Това не само прави Edge с по-нисък профил, но и също така прави безпроблемно добавянето на допълнителни аксесоари, като Garmin Charge комплекта или някоя от нашите Varia ™ устройства. Edge 1030 е съвместим с Varia rearview radar и smart bike lights за велосипедисти, които помагат за създаването на по-безопасна среда на каране. Той също така разполага с вградена функция за откриване на инциденти5, която автоматично изпраща вашето местоположение на контакт за спешна помощ, ако срещнете затруднения.

   

   

   

   

  Strava Live Segments

  Garmin и Strava ви дават още повече начини да тествате вашите граници. Все още ще получавате сигнали за стартиране и завършване на сегменти и ще можете да се състезавате виртуално с приятелите в Strava със секунда по секунда сравнение. Сега ще можете да видите как текущото ви усилие се сравнява с вашия PR, най-скорошните ви усилия или най-доброто от вашите приятели. Новата Segment Explore функция ви позволява да преглеждате популярни сегменти и маркирани сегменти около вас, директно на вашия Edge.

   

   

   

   

   

   

   

  Персонализирайте устройството си

  Лесно е да персонализирате Edge 1030 с безплатни  приложения, уиджети и полета за данни, които искате от нашия Connect IQ магазин. Приложения като AccuWeather ви уведомяват кога дъждът ще спре, за да можете да намерите време за каране. Получете незабавна обратна връзка с MPA and Power приложението  от Xert, за да видите дали сте надхвърлили максималната си сила. Разнообразни полета за конфигуриране на данни показват любимите ви статистически данни на един лесен за преглед екран.

   

   

   

   

   

   

  1Когато сте сдвоени със съвместим смартфон
  2Животът на батерията може да варира в зависимост от употребата
  3Когато сте сдвоени със съвместим смартфон; GroupTrack може да проследи до 50 велосипедиста.
  4Предлага се само на устройства с Android
  5Когато сте сдвоени със съвместим смартфон; Основно проектиран за колоездене по пътища.

  Wi-Fi е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance; Думата и логото на Bluetooth® са собственост на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на такива марки от Garmin е под лиценз.

   

        


 

testФизически данни и характеристикиРазмери58 x 114 x 19 ммТегло123 гр.Батериялитиево-йоннаЦветен екрандаРезолюция на дисплея282 x 470 пикселаЖивот на батериятадо 20 часаВоден рейтингIPX7Сензорен екрандаПамет16 GB плюс microSD™Карти и паметВъзможност за добавяне на картидаБазова картадаТочки/любими/местоположения200Маршрути100Garmin Connect™Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи)даФункции на часовникЧас / датадаСензориGPSдаGLONASSдаБарометричен алтиметърдаСензор за околна светлинадаАкселерометърдаСмарт функцииConnect IQ™ (изгледи на часа, уиджети, приложения и др.)даСмарт известиядаVIRB® контролдаАктивити тракер функцииИзгорени калориидаФункции за тренировки, планиране и анализПерсонализируеми страници с даннидаAuto Pause®даИнтервални тренировкидаРазширени тренировкидаAuto Lap®даV02 maxдаТренировъчен ефект (аеробен)даАудио известиядаVirtual PartnerдаСегменти (Live, Garmin)даStrava функции (Beacon, сегменти на живо)даLiveTrackдаAuto scrollдаФункции за колоезденеСъстезание срещу активностдаСигнали за време/разстояние (сигнали при достигане на целта)даКолоездачна картадаСъвместимост с Vector ™даСъвместимост с Varia Vision ™даСъвместимост с Varia ™ радардаСъвместимост с Varia ™ фардаДопълнителни особеностиДопълнителноВъзможности за свързване: Wi-Fi®, ANT + ™, Bluetooth® Физиологични измервания Свързани възможности: качване, LiveTrack, време, известия, засичане на инциденти, GroupTrack, съобщения от велосипедист до велосипедист Предварително заредена Garmin Cycle карта Проследяване на FTP / w / kg Навигация чрез устройство, приложения, популярни маршрути и преизчисляване


Съдържание в кутията на базова версия:

 

 1. Edge 1030
 2. Монтажни устройства (стандартно и изнесено напред)
 3. USB кабел
 4. Документация

 

Съдържание в кутията на Bundle вариант:

 

 1. Edge 1030
 2. Премиум пулсомер
 3. Сензор за каданс
 4. Сензор за скорост
 5. Монтажни устройства (стандартно и изнесено напред)
 6. USB кабел
 7. Документация

Отзиви за продукта

Добави коментар