Екшън камера Garmin VIRB Ultra 30

Garmin

Ultra HD 4K екшън камера с 3-осно стабилизиране на изображението и наслагване на данни

Ultra HD 4K/30fps запис с 1.75 инча сензорен екран позволяващ да видите какво е заснето

Улавя плавно и непрекъснато видео, без значение от терена ³

Снимайте със свободни ръце с помощта на гласов контрол1 , за да започнете / спрете запис, да правите снимки или припомните моменти

Вградените сензори и GPS улавят G-Metrix™ данни, за да докажат колко далече, колко високо и колко бързо сте минали

Високочувствителният микрофон улавя ясен звук в и извън калъфа за водозащитеност²

Безплатна доставка
840 лв
или
Цената е с ДДС
Изпрати запитване
Добави в любими


Стабилизирано Ultra HD видео

Тази най-добра в класа си камера заснема видео до 4K/30fps, за да покаже всичките Ви приключения в чист, брилянтен детайл. Virb Ultra 30 също така разполага 3-осно стабилизирано 3 изображение, така че независимо дали сте на сноуборд, колоездене или извън пътни настилки, кадрите няма да излязат нестабилни.

Докажи го

Вашият активен начин на живот е много повече от видео и аудио. Уловете съответните данни за изпълнението с G-Metrix технология, включително скорост, надморска височина, G-Force и дори сърдечна дейност. Вграденият Garmin GPS (10 Hz) и други сензори автоматично записват данните, така че да можете лесно да наслагвате измервателни полета и графики върху вашите кадри, за да докажете колко далеч, колко високо и колко бързо сте го направили. Други съвместими Garmin сензори и устройства се сдвояват с вашия Virb, за да удължат контрола на камерата и да предоставят подробни измерими данни, съобразени с вашата дейност. Проверете за съвместими сензори в раздел "Аксесоари".

Споделете опита с HD на живо

С безплатното VIRB® Mobile приложение, ти си просто на едно докосване разстояние от споделянето на заснетото с висока разделителна способност в YouTube®. Така че следващия път, когато притежавате планината върху своето колело или сте на първия ред на невероятен концерт, не е нужно да се изчака, за да споделите преживяното.

Нашата най-свързана камера до момента

Когато не излъчватe към света, все още можете да се възползвате от възможност за безжична връзка, като свържете вашия Virb Ultra 30 към приложението Virb Mobile. С това безплатно приложение на вашия съвместим смартфон или таблет5, можете да подготвите перфектната снимка, контролирате множество камери, редактирате и дори дял от кадри. Безжичен подбор се предлага и с Miracast-устройства като Roku® и други.

Лесна за работа

Правим го по-лесно от всякога улавянето на невероятни моменти от живота с екшън камера Virb Ultra 30. Яркия LCD цветен сензорен дисплей позволява да видите точно това, което се записва. Интуитивния сензорен екран работи в и извън включения водоустойчив калъф, а прости менюта Ви позволяват лесно да регулирате настройките, ако е необходимо. Включете и изключете камерата с едно докосване от бунтоните, или щракнете бърза снимка по време на действието.

Контрол с Вашият глас

Все още трябва да работите с камерата, когато тя е извън обсега, монтирана на каската или когато ръцете просто са заети с други неща. Ето защо Virb Ultra 30 разполага с гласов контрол за използване с Sensory TrulyHandsfree™ технология. Използвайте прости команди като "начало на записа" или „направи снимка", за да работите с камерата със свободни ръце. Можете дори да кажете на Virb Ultra 30 "помни това" и това ще са маркирани кадри за лесно припомняне по-късно. 1

Създаване и споделяне на видеоклипове

Безплатното Virb Mobile приложение не само позволява предаване на видео кадри на живо - можете да използвате приложението, за да видите, редактирате и споделяте видеоклипове, които автоматично подчертават най-добрите моменти от кадрите. Нанесете наслагвания на G-Metrix данни и след това споделете с приятели в социалните медии. VIRB® Edit е софтуер предлагащ лесен за използване и богат набор на функции за редактиране, като позволява автоматично да създадете видео, добавите музика, отрежете видео клипове, включите преходи и усъвършенствате видеото.

1 Гласов контрол работи само на английски език
2 До 40 метра във включения водоустойчив калъф; виж Garmin.com/waterrating
3 Стабилизацията на изображението се отнася само до 1080p / 60 кадъра в секунда
4 Когато се свърже със съвместими Garmin сензори или Garmin устройства, които предлагат наблюдение на сърдечната честота
5 Изисква Bluetooth® мобилно устройство; провери Garmin.com/virbapp за съвместимост.

Думата Bluetooth® и логото са регистрирани търговски марки, притежавани от Bluetooth SIG, Inc. YouTube е регистрирана търговска марка на Google Inc.

 

testФизически данни и характеристикиРазмери57,5 х 45,9 х 31,3 мм 79,0 x 75,5 x 39,9 мм с водоустойчивия кейсТегло87,9 гр. с батерия 65,2 гр. без батерияБатерияпрезареждаема литиево-йонна (1250mAh)Размери на дисплея1.75" (44.5 мм) диагоналЖивот на батериятаДо 2 часа и 15 минути при 1080p / 30fps до 1 час и 15 минути при 4K / 30 кадъра в секундаВоден рейтингдо 40 метра с включения водоустойчив кейсПаметизисква microSD карта Class-10 / UHS-1 До 128 GB microSD карта (не е включена в комплекта)ВидеоВидео режими4K/30fps, 2.7K/60fps, 1080p/120fps, 720p/240fps and 480p/300fpsСтабилизация на изображението3-axis (до 1080p / 60fps)АудиоВграден микрофонДа, записващ дори с водоустойчивия кейсG-MetrixG-Metrix даннидаСнимкиРежими на снимка12 мегапиксела, 8 мегапиксела Burst frames: До 60 fps Ръчен контрол на камерата: Да, с визуализация на живо Нощни снимки: Да High Dynamic Range (HDR): Да (автоматично)


Съдържание на кутията:

 • Virb Ultra 30 камера
 • Водоустойчив калъф
 • Lithion-ion батерия
 • Кабел за зареждане/данни
 • Плоски и изпъкнали монтажни с лепило
 • Стандартен и вертикален монтажен адаптер
 • Къси и дълги винтове
 • Къси и дълги удължителни рамена
 • Гаечен ключ
 • Комплект за мъгла
 • Garmin Virb стикер
 • Документация
 • Micro SD карта не е включена: Garmin.com/VIRBcards (http://garmin.com/virbcards) за съвместимост

 

 

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.