Покупка на лизинг чрез УниКредит

Най-важното, което трябва да знаете

Ако искате да закупите артикул от сайта на изплащане, може да се възползвате от най-изгодните промоционални схеми на УниКредит: 

Стоков кредит за срок от 6 или 10 месеца, с една първоначална вноска, която автоматично се изчислява от калкулатора на сайта, когато изберете метод на плащане - на лизинг. 

При лизинговата схема 9+1 например, заплащате първоначалната вноска (10%) при доставката с ЕКОНТ, а останалите 9 вноски към УниКредит.

Важно: При кандидатстване чрез схема с 0% лихва за продукт, който участва в промоционална кампания/намаление, стоковият кредит може да бъде само за оригиналната цена.
Калкулаторът на сайта ще Ви покаже само примерните стойности за намалената цена, като при потвърждението на поръчката по телефона, ние ще Ви потвърдим точния размер на първоначалната вноска. 

Договорът се подписва изцяло онлайн, през сигурното приложение "Евротръст"- лесно, бързо и удобно
Агент от УниКредит допълнително се свързва с Вас по телефона, за да разясни стъпка по стъпка начина на кандидатстване и да отговори на всякакви Ваши въпроси. 
Одобрението става в рамките на няколко часа, а приложението може да изтеглите предварително от Google Play/Appstore или от сайта на EuroTrust. 

За одобрение се изискват: Email адрес, име и фамилия, ЕГН, телефон и информация за желаната схема на изплащане, конкретния артикул. 

Тази информация може да попълните директно след добавяне на продукта във вашата кошница, следвайки стъпките за финализиране на поръчката. 

След изпращането на вашата поръчка ще се свържем с Вас за потвърждение и ще отговорим на всякакви въпроси от Ваша страна. 

Предимства

Кандидатствайте за любимите продукти още днес!

Одобрение в рамките на 1 работен ден! 

Електрически велосипеди

Висококачествени електрически велосипеди на най-добрите цениот градски и планински тип, с едни от най-добрите окомплектовки в света и BOSCH ел. система.

Към електрически велосипеди

Електрически скутери

Мощни електрически скутери Kaabo с най-доброто съотношение цена - мощност и пробег в България!
 Модели с пробег до 180км и възможност за off-road каране. Разгледайте наличните модели от бутона.

Към електрически скутери

Планински велосипеди

Висок клас планински велосипеди с твърда рамка и добро окачване за любители и напреднали в планинското колоездене. Модели на световноизвестни марки - Trek, Scott, KTM, Pinarello и др. Разгледайте голямото разнообразие от налични модели. 

Към планински велосипеди